Xarxa Independència

Dibuixem una gran xarxa que mostri el treball i compromís de la ciutadania per construir un futur millor i assolir la independència de Catalunya. Per il·lustrar-ho et proposem crear vincles virtuals amb altres persones, blocs solidaris i assemblees de base mitjançant codis QR. Amb cada codi faràs una aportació econòmica per a un dels blocs solidaris inclosos en aquesta iniciativa.
La suma de petites accions són l'origen dels grans canvis. Imaginem, treballem i construïm el país que volem i mereixem.


Com hi puc participar

Aconsegueix el teu codi QR de la Xarxa Independència i crea vincles amb altres persones, blocs solidaris i assemblees de base. Per començar has de validar el codi, introduir la clau de pas i assignar un sobrenom i una població. Es tracta d’un repte anònim, així que no es requereixen ni es desen dades personals de cap mena.


En moments de dificultat és quan veiem que no estem sols ni soles, ens donem la mà i trobem una raó per seguir lluitant. Tenim un deure i una responsabilitat: construir un futur millor.Ja tens el teu codi?

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA
Carrer de la Marina, 315, 08025 Barcelona · 93 347 17 14